Gitte Kleo Fotokunstner

Fang mig på de sociale medier, skriv til mig eller send en morsekode!

 Jeg sidder klar med lommelygten til at morse tilbage!

TikTok, Instagram & Facebook

Jeg holder selvfølgelig til på de sociale medier, hvor jeg udover min fotokunst også deler gode råd til kunstnere i godbids størrelse.
Så hop på det medie du bedst kan lide og sig hej, så vil jeg glæde mig til at se hvad du laver af kunst!

Lad os hjælpe hinanden med at blive mere synlige og skabe et sjovt og hyggeligt fællesskab mellem danske kunstnere – et sted hvor man gerne både må tale om de dybere følelser i kunsten og have det sjovt. Det behøver ikke være så seriøst alt sammen – lad os nyde kaffepausen sammen!

TikTok er min yndlingsplatform, og jeg er kraftigt overbevist om, at jeg kan skabe et netværk af dygtige danske kunstnere, der hjælper hinanden.
Det betyder, at jeg skal overbevise dig om at hoppe med over på “ungdomskanalen”, selvom du måske føler, at du har nok i de andre sociale medier.

Men så er det godt, at jeg er stædig. Og desuden kan du altid kigge forbi og lure på mine videoer. Det kunne jo være, at du kunne hente lidt inspiration til selv at komme i gang!

Vil du have tips og tricks sendt direkte til sofaen?

Eller arbejdspladsen, eller sengen, eller toilettet.. du ville blive overrasket over at høre, hvor mange der tjekker mails fra kummen!
Men uanset dine præferencer er du velkommen på mit nyhedsbrev. Så hvis du er gerne vil høre fra mig med jævnlige mellemrum og blive holdt opdateret med nyheder, gode tilbud og tips til din kunstpraksis, hvad venter du så på?

Jeg lover, at det bliver hyggelige og selvuhøjtidelige emails med masser af nyttige godbidder. 

Nøgen kvinde med maske

Vil du bestille et fotoshoot?

Jeg har (igen) åbnet for dørene til mit fotostudie, hvilket betyder, at du kan booke et boudoir/lingerie fotoshoot hos mig.

Hop over og læs meget mere lige her.

Eller book en tid allerede nu på kontakt@gittekleo.dk eller i kontaktformularen herunder.

Husk at du også kan købe et gavekort til et fotoshoot, så du kan glæde en du holder af og samtidig gøre brug af den billigere intropris.

Direkte kontakt

I stedet for morsekode kan du sende mig en mail på kontakt@gittekleo.dk
Så skal jeg nok skrive tilbage til dig, så hurtigt jeg kan.

Gitte Kleo i sommerhat

Fotokunstner Gitte Kleo

+45 26 57 01 06

kontakt@gittekleo.dk

Ved Birgitte Rasmussen

Gl. Skovlundevej 34, 1.

2740 Skovlunde