Gitte Kleo Fotokunstner

Fyld dit hjem med kunst, der inspirerer dig!

Leder du efter et nyt billede til din yndlingsvæg? Så finder du min fotokunst til salg lige herunder!

Her er plads til både de store følelser, frygten, håbet og eventyrene!

Så grib en kop kaffe, smid benene op og bevæg dig ind i mit univers af fotomanipulerede billeder.

Mit lille virtuelle galleri er delt op i forskellige serier, hvor billederne fortæller en samlet historie. Og så er der min generelle portfolio, hvor du finder alle mine enkeltstående værker.
Og nej, de er ikke sat i skammekrogen, bare rolig. De har bare ikke fået en makker – endnu!
Al min fotokunst er til salg. Klikker du helt ind på et enkelt billede, vil du finde dimensioner, priser, editions og mine tanker bag billedet. Og naturligvis en mulighed for at få det hjem at hænge over kaminen. Vent.. har folk overhovedet kaminer længere?

Vil du følge med, når der kommer ny kunst?

Så kom og sig hej på de sociale medier. Jeg er aktiv på både TikTok, Instagram og Facebook, og udover kunsten vil du finde hurtige tips og tricks til kunstnere, “behind the scenes” sjov og fællesskab – masser af fællesskab.

Jeg brænder for at lave et stærkt netværk af skandinaviske kunstnere på TikTok, hvor vi kan hjælpe hinanden.
Så kom endelig forbi og kig med – også selvom du ikke selv er aktiv på “ungdomskanalen” endnu.
Vi skal nok vise dem, at der er plads til seriøse danske kunstnere – og at vi ikke behøver at danse!